ANNOUNCEMENT! Due to the MCO 3.0, please expect a delay in delivery. We will resume the delivery as soon as we can once the MCO has been lifted.

Showing 1 - 4 of 4 results
Default sorting
  • Default sorting
  • Sort by latest
  • Sort by price: low to high
  • Sort by price: high to low

Vegan Nation x NBG Vegan Kari Kambing 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET


Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk

makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke?

Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke

dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam

Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih, Ketumbar, Jintan

manis dan Serbuk Cili

 

 

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih

la korang nak "Self-pickup" atau "Postage" waktu nak

"Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau

klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange "Self Pickup"

atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih

area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan untuk "Self Pick-up".

Vegan Nation x NBG Vegan Ikan Asam Pedas 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET

.

Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke? Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam

Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih, Ketumbar, Jintan

manis dan Serbuk Cili

 

  

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih la korang nak "Self-pickup" atau "Postage" waktu nak "Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange

"Self Pickup" atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan untuk "Self Pick-up".

Vegan Nation x NBG Vegan Ayam Masak Lemak Cili 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET


Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke? Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam

Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih,

Ketumbar, Jintan manis dan Serbuk Cili

 

 

 

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih la korang nak "Self-pickup" atau "Postage"

waktu nak "Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau

klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange "Self Pickup" atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan

untuk "Self Pick-up".

Vegan Nation x NBG Vegan Ayam Kicap Manis Premium 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET


Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke? Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih, Ketumbar, Jintan manis dan Serbuk Cili

 

 

 

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih la korang nak "Self-pickup" atau "Postage" waktu nak "Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange

"Self Pickup" atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan untuk "Self Pick-up".