ANNOUNCEMENT! Due to the MCO 3.0, please expect a delay in delivery. We will resume the delivery as soon as we can once the MCO has been lifted.

All products

Showing 1 - 12 of results
Default sorting
  • Default sorting
  • Sort by latest
  • Sort by price: low to high
  • Sort by price: high to low

NisaBakri x SuzyHoney 2 Bottles Madu Menangis 335ml

MYR 18.00

MADU MENANGIS

NisaBakri's unique and innovative offering allows you to enjoy this tasty and refreshing drink that is good for your wellbeing. To protect the original taste of honey, this smart drink made from RO water and pure honey has been separated, amplifying the sweet taste of this drink once mixed together.


The travel-friendly bottle makes it easy for you to enjoy this drink on-the-go!


Net Weight: 2 Bottles x 335ml

Serves up to 2 person


HOW TO USE?

1- Simply twist and press 

2- The honey will drip into the water like a 'crying' effect (thus, madu menangis)

3- Shake well before consuming


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.

Vegan Nation x NBG Vegan Kari Kambing 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET


Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk

makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke?

Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke

dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam

Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih, Ketumbar, Jintan

manis dan Serbuk Cili

 

 

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih

la korang nak "Self-pickup" atau "Postage" waktu nak

"Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau

klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange "Self Pickup"

atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih

area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan untuk "Self Pick-up".

Vegan Nation x NBG Vegan Ikan Asam Pedas 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET

.

Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke? Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam

Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih, Ketumbar, Jintan

manis dan Serbuk Cili

 

  

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih la korang nak "Self-pickup" atau "Postage" waktu nak "Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange

"Self Pickup" atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan untuk "Self Pick-up".

Vegan Nation x NBG Vegan Ayam Masak Lemak Cili 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET


Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke? Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam

Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih,

Ketumbar, Jintan manis dan Serbuk Cili

 

 

 

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih la korang nak "Self-pickup" atau "Postage"

waktu nak "Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau

klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange "Self Pickup" atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan

untuk "Self Pick-up".

Vegan Nation x NBG Vegan Ayam Kicap Manis Premium 150grams

MYR 16.90

Vegetarian by NISA BAKRI GOURMET


Korang mesti pernah dengar makanan Vegetarian kan?

Kalau nak sihat, kena la jaga pemakanan betul2. 

Makanan vegetarian ni bagus untuk kesihatan, tanpa sebarang lemak dan daging haiwan. 

Hanya berasaskan sayuran. 

Sayur tu kan sumber serat. Kalau nak bagi anak-anak korang makan pun boleh, takyah nak risau sebab makanan ni dari sayuran 100%.

Senang dah, takyah susah-susah nak pujuk n paksa2 anak tu untuk makan sayur.

 

 

 

Net Weight: 150g

 

Details dan cara guna Instant paste ni ada kat bawah ni 

✅ 100% Halal

✅ 100% Takda MSG 

✅ 100% Bahan vegan 

✅ 100% Guna bahan-bahan P R E M I U M

✅ Boleh simpan dan tahan selama 2 Tahun

 

 

 

Macam mana nak panaskan?

1- Keluarkan lauk dari paket alumium

2- Masukkan ke dalam bekas tupperware korang tu

3- Boleh panaskan kat dalam microwave selama 1-2 minutes

4- Jangan tutup penutup tu rapat2 tau, biar terbuka sikit waktu masuk dalam microwave tu

 

Kalau nak masak guna kuali boleh ke? Ya, Memang Boleh sangat-sangat..

1- Buka packaging lauk tu dan tuang ke dalam kuali

2- Boleh tambah hirisan bawang ke, cili api ke, atau apa2 hiasan yg korang suka

3- Bila dah mendidih berbuih2 tu, boleh la tutup api.. haaa, senang sangat kan..?

 

 

Bahan-bahan Premium dalam ni

Vegetarian Steak, Minyak Sawit Merah, Air, Gula tanpa tapis, Garam Himalayan Pink, Perasa Cendawan, Halia, Serai, Bawang Putih, Ketumbar, Jintan manis dan Serbuk Cili

 

 

 

Macam mana nak order ❓

1- Isi jer semua details korang kat bawah ni, lepastu pilih la korang nak "Self-pickup" atau "Postage" waktu nak "Checkout" nanti.

 

2- Boleh WhatsApp 012-314 7094 (Azah) atau klik bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA untuk arrange

"Self Pickup" atau kos penghantaran delivery nanti.

 

***Note : Untuk self pickup nanti, alamat shipping pastikan pilih area Kuala Lumpur je tau, baru ada pilihan untuk "Self Pick-up".

NisaBakri x SuzyHoney 1 Bottle Madu Menangis 335ml

MYR 12.00

MADU MENANGIS

NisaBakri's unique and innovative offering allows you to enjoy this tasty and refreshing drink that is good for your wellbeing. To protect the original taste of honey, this smart drink made from RO water and pure honey has been separated, amplifying the sweet taste of this drink once mixed together.


The travel-friendly bottle makes it easy for you to enjoy this drink on-the-go!


Net Weight: 1 Bottle x 335ml

Serves 1 person


HOW TO USE?

1- Simply twist and press 

2- The honey will drip into the water like a 'crying' effect (thus, madu menangis)

3- Shake well before consuming


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.

Premium Quality Solid Bamboo Chopping Board

MYR 15.00

PREMIUM QUALITY SOLID BAMBOO CHOPPING BOARD 4.6x11.7 Inch 180grams

Introducing our designer NisaBakri chopping board, the latest trending and exciting must-have in your kitchen!


Net Weight: 180g

Size: Approx. L 4.6 Inches x H 11.7 Inches


WHY USE A BAMBOO CHOPPING BOARD? 🍴

1- Maintenance-free due to density

2- Resists retaining water and will not warp easily

3- Dense enough to resist knife scarring


OUR BAMBOO BOARD HIGHLIGHTS 🌟

✅ Durable and non-toxic

✅ Easy-to-clean and hygienic

✅ Ideal for vegetables, fruits, meat and seafood

✅ Fork and spoon shape cutout to hang your board


TIPS ON CARING FOR YOUR BAMBOO BOARD

1- Rinse with rice or clean water before using for the first time, do not soak for long time and expose to strong sunlight.

2- After each use, please clean up in time, dry the surface moisture, store in a dry place, use edible oil or olive oil regularly, extend woodiness, repair knife marks.


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.

Multipurpose Kitchen Knife With Cover [Red / Blue]

MYR 15.00

MULTIPURPOSE KITCHEN KNIFE WITH COVER [RED / BLUE]

Introducing our designer NisaBakri multipurpose kitchen knife, crafted with a tapered stainless steel edge that cuts with ease and efficiency. It's the ultimate tool, perfect to mince, slice and dice fruits and veggies and boneless meat


Net Weight: 90g

Choices: 2 Colours (Orange Red/ Blue)


WHY STAINLESS STEEL?

1- Sharp & Precise

2- Non Corrosive

3- High Quality Food Grade Material

4- Non-Toxic & Odourless, High Stiffness


OUR KNIFE HIGHLIGHTS 🌟

✅ Knife cover for safety

✅ Tenderizer designed handle

✅ Durable slip-resistant plastic handle

✅ Dishwasher safe, recommended to handwash and dry with cloth


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.

Tropical Floral 2-Tier Stainless Steel Tiffin 12 cm, 550grams

MYR 50.00

TROPICAL FLORAL 2-TIER STAINLESS STEEL TIFFIN

Introducing our designer NisaBakri tiffin carrier with exciting design and trendy looks to tote your food around in!


Net Weight: Approx. 550g

Diameter: 12 cm

2 Tiers, Each Tier Is Approx. 5 cm in height

Choices: 2 Designs (Turquoise / Tropical Floral)


WHY USE A TIFFIN? 🍴

1- Reduce plastic usages for takeaways

2- Keep your food warm and ready

3- Food is secured safely inside tiffin


OUR TIFFIN HIGHLIGHTS 🌟

✅ Food safety grade stainless steel

✅ Easy to use and clean

✅ Durable and reliable

✅ High quality heatproof & waterproof vinyl sticker manufactured by 3M


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.

Turquoise 2-Tier Stainless Steel Tiffin 12 cm, 550grams

MYR 50.00

TURQUOISE 2-TIER STAINLESS STEEL TIFFIN

Introducing our designer NisaBakri tiffin carrier with exciting design and trendy looks to tote your food around in!


Net Weight: Approx. 550g

Diameter: 12 cm

2 Tiers, Each Tier Is Approx. 5 cm in height

Choices: 2 Designs (Turquoise / Tropical Floral)


WHY USE A TIFFIN? 🍴

1- Reduce plastic usages for takeaways

2- Keep your food warm and ready

3- Food is secured safely inside tiffin


OUR TIFFIN HIGHLIGHTS 🌟

✅ Food safety grade stainless steel

✅ Easy to use and clean

✅ Durable and reliable

✅ High quality heatproof & waterproof vinyl sticker manufactured by 3M


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.

Jute Bag with Forest Green Handle

MYR 39.00

JUTE BAG WITH FOREST GREEN HANDLE

Introducing our designer NisaBakri jute bag with exciting design and trendy looks to tote your items around in.


Net Weight: 150g

Size: L 265mm x W 43mm x H 20mm

Material: Jute bag

Features: With forest green jute handle and FREE Twilly scarf 


OUR JUTE BAG HIGHLIGHTS 🌟

✅ Ecofriendly shopping bag

✅ Trendy and fashionable

✅ Durable 


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.

Gold Shimmer Jute Bag

MYR 25.00

GOLD SHIMMER JUTE BAG

Introducing our designer NisaBakri jute bag with exciting design and trendy looks to tote your items around in.


Net Weight: 150g

Size: L 265mm x W 43mm x H 20mm

Material: Jute bag with gold shimmer embedded throughout

Features: With Twilly scarf accessory and plain jute handle


OUR JUTE BAG HIGHLIGHTS 🌟

✅ Ecofriendly shopping bag

✅ Trendy and fashionable

✅ Durable 


HOW TO PURCHASE ❓

1- Select Self-Pickup or Postage during checkout

2- WhatsApp 012-314 7094 (Azah) or click bit.ly/NB-WA-0123147094-AVANA to arrange for delivery charges


SELF PICK-UP

For self pick-up option, please fill in details of shipping address based in Kuala Lumpur, only then the pick-up option will appear.